A háborítatlan wellness élményt a nagy alapterület, különleges illatok, vízfüggönyök, egzotikus fényhatások teszik elemi erejűvé. Nem csoda hát, hogy a belépés pillanatától, az legapróbb részletek is a teljesség ígéretét sugallják. Spa központunk 2 különálló wellness- és szauna részlegben biztosítja a különböző igényű vendégek zavartalan pihenését. A csendes ellazulás, páros relaxálás VIP pihenőinkben garantált, a frissítő strandolás, családi pancsolás pedig, az Ön igényeinek legmegfelelőbb wellness-élmény harmonikus zavartalanságban biztosított. Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek? A Kids klub a Hotel Caramell egyedi pontgyűjtő rendszer keretében működő gyermekanimációs programsorozata. A szállodában szakképzett sport-, és gyermekanimátor csapat gondoskodik a szállodai animáció egyediségéről és sokoldalúságáról: a Resort saját kötél-, és kalandparkja, a Kristály Torony, jól felszerelt tematikus játszószobája és játszóterei, a különféle sportolási lehetőségek (műfüves labdarúgó pálya, bowling pálya) a legkreatívabb animációs foglalkozásokhoz biztosítanak kiváló lehetőséget.

Hotel

Ez a szabály mondta a medence őr. Erre számítson aki ezt a szállodát választja. Talán jövőre felújítások miatt ez változni fog, ezt mondták az alkalmazottak. Az idei nyáron viszont én mindenkinek azt javaslom keressen másik szállodát!!!

Ha további információra van szüksége kérjük, hívja a Cazare Hajdu Utazási Irodát hivatkozva a szálláshely nevére: 06-70-426-15-36 - belföldről 00-36-70-426-15-36 – külföldről Hétfő - Vasárnap: 08:00-19:00 Romániából belföldi tarifával hívható az alábbi román vezetékes irodai szám: 031-226-33-01 Hétfő - Péntek: 08:00-16:30 (09:00-17:30 román idő szerint) Szombat és Vasárnap: 09:00-12:00 (10:00-13:00 román idő szerint)

0 Értékelések eddigi átlaga Értékeld Te is az üzletet! Irénke véleménye Most érkeztünk haza a szállodábó nem teljesen jó élményekkel. A szobák felújítottak a fürdőszobák még nem, de tiszták és rendezettek. Az ételek finomak voltak és volt választék, bár a kisgyerekesek reggelinél hiányolják a kalács féléket és a bundáskenyeret. A pincérek és a személyzet kedves és segítőkész volt. Ezek voltak a pozitív élmények. És most amin kiakadtunk. Érkezéskor előre kellet kifizetni az egész üdülés összegét. Ez szerintem és a többi vendég szerint is jog ellenes, hiszen előleget utaltunk. Kiderült ez azért történik így, mert sokan 1 éjszakaka után másik szállodába mentek át, ami nem meglepő a medencés szolgáltatási miatt. A kinti medencébe nem lehet belemenni 22 fokos még 37 fok melegben is. Ugyanis hűtik és nem fűtik, mivel a szűrőrendszer állítólag a medence alatt van és onnan hidegebben kerül vissza a víz a medencébe mint amikor belekerült. A benti gyógyvizes medencék koszosak, mivel csak két naponta engedik le a vizét félig és így töltik újra.

Szálláshely leírása Családoknak is ideális Kedves érdeklődő! Engedje meg, hogy bemutassuk szállodánkat. A Thermal Hotel Garden egy családi tulajdonban lévő szálloda, amelyet a tulajdonosok szívvel-lélekkel üzemeltetnek és megtesznek mindent annak érdekében, hogy vendégeik családias és jó hangulatú környezetben érezzék magukat. A szálloda 5-6 perc könnyed sétára található a Hungarospa fürdőtől, illetve 3-4 perc sétára a híres Mátyás Király sétánytól. Szállodánk összesen 74 darab erkélyes szobával rendelkezik. Szolgáltatásaink közé tartozik a kinti élménymedence, a belső termál medence, szauna, játékterem (darts, csocsó, biliárd), játszószoba és az x-box szoba igénybevétele. Óriási és gönyörű szép kertünknek köszönhetően különböző kikapcsolódási lehetőségeket tudunk nyújtani, mint például a ping-pong, kosárlabdázás, stranröplabda, vagy a gyermek játszótér. Ételeinkkel a házis és magyaros ízeket igyekszünk előcsábítani. Amennyiben szeretne egy jó ár-érték arányban kikapcsolódni és nyaralni, úgy nálunk a helye!

Thermal Hotel Garden Hajdúszoboszló ★★★ - apartman.hu

  • Hotel garden hajdúszoboszló 10
  • Thermal Hotel Garden Hajdúszoboszló ★★★ - apartman.hu
  • Open air market budapest
  • Hotel garden hajdúszoboszló tv
  • Labda medence babáknak a tv
  • Hotel garden hajdúszoboszló youtube
  • Hotel garden hajdúszoboszló hotel
  • Olcsó osb lap debrecen airport
hotel garden hajdúszoboszló 4

Online

A gyerekek az animációs programokon való részvétellel, lehetőséget kapnak a Gouranga kristályok összegyűjtésére, melyeket különféle ajándéktárgyakra, de akár szolgáltatásokra és egyéb kedvezményekre (szüleik részére) is beválthatnak a szállodai tartózkodásuk során. A pontgyűjtés nem korlátozódik egyszeri tartózkodásra. Mi teszi egyedivé a szálláshelyet? A Caramell Premium Resort nagy alapterületének és megfelelően kialakított vendégtereinek köszönhetően a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak. A bükfürdői termálvíz bevezetésével teljesen megújul a Silent Zone wellness részleg, mely az újjászületés ideje alatt is a holisztikus stílusjegy vonalait követi. Thermal Hotel Garden*** 4200 Hajdúszoboszló, Debreceni út 6 Milyen távolságra van? Fürdő: 500 m Buszmegálló: 50 m Legközelebbi nem saját étterem: 344 m Vasútállomás: 3 km Akomo Direct Sales Engedélyszám: TO-000050 Levelezési cím: 9012 Győr, Új Élet u. 20. Adószám: SK2121061646 Thermal Hotel Garden NTAK: SZ19000987 Kérdés esetén: Adatvédelem: link

Thermal Hotel Garden – Csomagtartalom Az ár tartalmazza: elhelyezést a felújított, légkondicionált, modern szobákban félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli + vacsora) parkolás díját wi-fi használatát szobai törölköző használatát wellness használatát játszószoba használatát x-box szoba használatát sporttevékenységek igénybevételét Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót, melynek összege 18 év felett 500, - Ft/fő/éj és amelyet jelenleg a kormány döntése alapján még nem kell fizetni Egyágyas szoba esetén felárat számítunk fel. Érvényesség: 2021. 06. 01. - 09. 30. között. Min. tartózkodás: 2 éjszaka Július-Augusztus: 13. 900. -Ft / fő / éj-től Szeptember: 10. 000. -Ft / fő / éj-től Kivéve augusztus 19-től 21-ig, akkor: 14. 900, - Forint/fő/éj 3 éves korig az ellátás és szállás ingyenes. 4 éves kortól 9 éves korig felárat számítunk fel. További szoba árainkra, gyerekkedvezményeinkre, több fő elszállásolására kérjen ajánlatot az űrlap segítségével. Gyors, kényelmes online fizetés – akár SZÉP kártyával is!

Válassza ki utazása dátumát és kérjen ajánlatot közvetlenül szállodánktól! Segíthetünk? (9:00-17:00) Thermal Hotel Garden – A szálláshelyről A Thermal Hotel Garden Hajdúszoboszló szívében, a nyüzsgő Mátyás Király sétány, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, éttermek, bárok, kávézók, szórakozóhelyek, üzletek közelében, mindösszesen 1 utcára található. A 2020. évben felújított szállodaépület teljes komfortot nyújtó szobái modern és elegáns stílusban kerültek kialakításra, melyben vendégeink igényeik szerint választhatnak számukra megfelelő keménységű ágymatracot. Szállodánk igazi különlegessége az 1, 3 hektár alapterületű parkosított rész, ahol vendégeink élvezhetik a szabadtéri élménymedence, a napozórész és a kültéri sportolási és szórakozási tevékenységek örömét. Vendégeink további kikapcsolódásáról a beltéri híres gyógyvízes medencék, finn szauna, infra szauna, ping-pong szoba, x-box szoba, játszószoba, játékrész (biliárd, darts, csocsó) és szállodánk saját bárja ésprogramjai gondoskodik.

Ételeinkkel a házis és magyaros ízeket igyekszünk előcsábítani. Hol fogok aludni? Egyedi belsőépítészeti megoldásokat tartalmazó szobakategóriánál vendégeinknek lehetősége van összenyitható szobát, valamint franciaágyat vagy különálló fekhellyé alakítható ágyas szobát választani. A szobában max. 2 pótágy helyezhető el, kizárólag 14 év alatti gyermek részére. Standard kétágyas szoba alapterülete: 28 – 31 m 2. Étterem és bár A svédasztalos reggeli- és vacsora kinálatunkat sok éves tapasztalat alapján állítjuk össze. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az ételeinket a legjobb minőségű egészséges alapanyagokból készítsük. Ha lehetséges, szezonális zöldségekből és gyümölcsökből készítjük ételeinket, amelyeket közvetlenül a helyi termelőktől vásárolunk. A svédasztalos süteményeket, házi készítésű desszerteket és a nyári fagylaltjainkat a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik. Hol kapcsolódhatok ki? A Caramell Premium Resort a teljesség harmóniáját nyújtja vendégei számára, hogy elmerüljenek a valódi luxus élményében és átélhessék a testi-lelki megújulást.

4200 Hajdúszoboszló, Debreceni út 6 (Magyarország) THERMAL HOTEL GARDEN HAJDÚSZOBOSZLÓ ★★★ - Árak, ajánlatok, online foglalás VENDÉGÉRTÉKELÉS "Kifogástalan. " "Gyakorlatilag tökéletes. " A SZÁLLÁSHELY TÉRKÉPEN THERMAL HOTEL GARDEN HAJDÚSZOBOSZLÓ ★★★: ÁRAK, SZABAD SZOBÁK, FOGLALÁS MÉG TÖBB HASZNOS INFÓ A JÓ DÖNTÉSHEZ Vendégértékelés: A szálláshely összesített vendégértkelése az 1-től 10-ig terjedő skálán 9. 2! NTAK regisztrációs szám: SZ19000987

  1. Lidl fagyasztott pogácsa olajban
  2. Mol bubi állomások térkép 2017
  3. E kréta letöltés
  4. Magyarország népessége 2022
Saturday, 9 July 2022