Termékjellemzők mutatása

Xbox one controller vezeték nélküli pc

  1. Microsoft Xbox Series X vezeték nélküli kontroller, fekete | Extreme Digital
  2. Microsoft Xbox vezeték nélküli controller + USB-C kábel + PC Game Pass 3 hó | Extreme Digital
  3. Frankie drake rejtélyek 1 évad 1 rész
  4. Xbox one kontroller vezeték nélküli fülhallgató
  5. MICROSOFT Xbox vezeték nélküli kontroller + USB-C kábel - MediaMarkt online vásárlás
  6. Xbox one controller vezeték nélküli pc
  7. Xbox one controller vezeték nélküli 6

Xbox One Vezeték nélküli Controller - Konzolvilág

A hibrid irányválasztó és a ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz. Maradj a célponton! A ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felületének köszönhetően a vezeték nélküli Xbox kontroller kivételes kényelmet és kellemes tapintást biztosít. Megosztás gomb A Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat. Bluetooth® Játssz a kedvenc játékaiddal Xbox Series X, Xbox Series S vagy Xbox One konzolon, Windows 10 rendszerű PC-n, Androidon vagy iOS rendszeren. Műszaki adatok: Terméktípus: Joystick Kompatibilitás: Xbox One, Windows 10 Technológia: Vezeték nélküli, Vezetékes Interfész: Jack 3. 5 mm, USB Type C Tulajdonságok & funkciók Vibráció: Igen Így is ismerheti: Xbox Wireless Controller USB C Cable 1 V 8 00002, XboxWirelessControllerUSBCCable1V800002, Xbox Wireless Controller + USB C Cable (1V8 00002), XboxWirelessControllerUSB-CCable1V8-00002, Xbox Wireless Controller + USB-C Cable (1V8 00002) Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat.

Xbox One Kontroller (használt) – Konzol Expert

Xbox one controller vezeték nélküli youtube

Ismerd meg a vezeték nélküli Xbox-kontroller modernizált kialakítását, mívesen megmunkált felületekkel és kifinomult geometriával a még nagyobb kényelem érdekében a játékok során. Játssz vezeték nélkül, vagy használd a mellékelt 9'-es USB-C-kábelt vezetékes csatlakozáshoz. A hibrid irányválasztó és a ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz. * *Kompatibilis a kiválasztott eszközökkel és operációsrendszer-verziókkal; további információ az címen. Az elemek üzemideje a headsetektől, a többi kiegészítőtől, a használat jellegétől és más tényezőktől függően változhat. A tesztelést a Microsoft végzi el normál AA elemekkel és előre legyártott egységek segítségével. A gombkiosztás az Xbox Accessories alkalmazáson keresztül állítható be Xbox Series X|S és Xbox One konzolok, valamint Windows 10-számítógépek esetén; a Windows 10-es alkalmazáshoz kompatibilis USB-C-kábelre van szükség. **Az árak viszonteladónként változhatnak.

Xbox one controller vezeték nélküli 6

22 999 Ft-tól 7 ajánlat Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Hogy választjuk ki az ajánlatokat? Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikével a forgalmazó átlagos értékelése a forgalmazott ajánlat árának viszonya a többi ajánlat árához A fenti szempontok és a forgalmazók által opcionálisan megadható kiemelési ár figyelembe vételével alakul ki a boltok megjelenési sorrendje. Microsoft Xbox Series X/S Bluetooth/USB-C gamepad játékvezérlő fekete + USB-C kábel (1V8-00002) Microsoft Xbox vezeték nélküli kontroller + USB-C kábel Az ország legnagyobb videojáték üzlethálózata.

xbox one kontroller vezeték nélküli fejhallgató xbox one controller vezeték nélküli 2017 xbox one kontroller vezeték nélküli szabadság
Saturday, 9 July 2022