Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, az oxitetraciklin (hatóanyag) alkalmazása általában nem javasolt, azonban kenőcs formájú, helyi alkalmazása nem jelent veszélyt Ön és gyermeke egészségére. A kenőcsöt azonban nem szabad szoptatás alatt az emlőn, vagy olyan testfelületen alkalmazni, amely a csecsemővel érintkezésbe kerülhet. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A Tetran kenőcs nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket. 3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A TETRAN KENŐCSÖT? A Tetran kenőcs adagját és a kezelés idejét a fertőzés típusa és súlyossága szabja meg. Amennyiben kezelőorvosa másképpen nem rendeli, a készítmény szokásos adagja naponta 1-2-szer a fertőzött terület megtisztítására, a pörkös felrakódások eltávolítása után. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Lehetőleg kérjen tanácsot és csak addig használja a kenőcsöt, amíg orvosa javasolja.
  1. Medigen TETRAN HYDROCORTISON KENŐCS 1X 15G, okosvény, gyógyszerkereső, gyógyszerrendelés online, online patika, online betegtájékoztató

Medigen TETRAN HYDROCORTISON KENŐCS 1X 15G, okosvény, gyógyszerkereső, gyógyszerrendelés online, online patika, online betegtájékoztató

tetran kenőcs vényköteles e cadastru

- 2016. 01. 05. - PURE MARIGOLD CALENDULA CREAM Lilu szépségnaplója | Termékajánló különböző bőrtípushoz Vezetékes mikrofon. Balatonfenyves kilátó. Önvédelmi bolt budapest. Tiramisu tojás nélkül joghurttal. Mi a napkollektor. Hírszerkesztő feladata. Airwolf humán adalék. Sárgaréz kilincs. LG D802. Yorki ruha méret. Klórpiramin. Gyerekülés 9 36 kg isofix. Koponya deformáció elleni párna. War Film. Használt molnárkocsi kerék. Esztergom szállás.

6. További információk 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A TETRAN KENŐCS ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? A Tetran kenőcs hatóanyaga, az oxitetraciklin széles spektrumú antibakteriális szer, amely egyes baktériumok (mind Gram-pozitív, mind Gram-negatív) ellen ható antibiotikum. A Tetran kenőcs a bőr bakteriális fertőzéssel komplikált gyulladásos állapotaiban használható, pl. az alábbi esetekben: * gyulladásos bőrbetegség, szőrtüszőgyulladás; * allergiás bőrbetegségek; * csalánkiütés, ekcéma, erősen viszkető, idült bőrelváltozás; * elsőfokú égés és fagyási sérülés; * rovarcsípést követő másodlagos fertőzések; * orbánc. 2. TUDNIVALÓK A TETRAN KENŐCS ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne alkalmazza a Tetran kenőcsöt * ha allergiás (túlérzékeny) a oxitetraciklinre, vagy egyéb tetraciklin származékra (pl. tetraciklin, klórtetraciklin, demeklociklin, metaciklin) vagy a Tetran kenőcs egyéb összetevőjére. A Tetran kenőcs fokozott elővigyázatossággal alkalmazható * Csecsemő, illetve 8 év alatti gyermek esetében, kivéve kizárólag orvosi utasításra, ha a kezelés a lehetséges mellékhatások kockázata (a fogak elszíneződése) ellenére nélkülözhetetlen; * ha a kenőcs fájdalmas bőrirritációt, gyulladást vált ki - ilyen tünetek esetén azonnal forduljon orvosához.
  • Adidas baseball sapka férfi 2019
  • Tetrán kenőcsöt adnak recept nélkül?
  • Tetran kenőcs vényköteles e.k
  • Hogyan hat a lándzsás utifű video
  • Tetran kenőcs hüvelyre — mit tartalmaz a tetran kenőcs
tetran kenőcs vényköteles e r

Figyelt kérdés Voltam patikába és nem adtak mert hogy az antibiotikum. 1/5 anonim válasza: 100% Én két hónapja vettem, adtak recept nélkül. márc. 22. 11:56 Hasznos számodra ez a válasz? 2/5 anonim válasza: Most a gyógyszerkeresőben megnéztem, ott sem vényköteles. 11:58 Hasznos számodra ez a válasz? 3/5 anonim válasza: Keress másik patikát, mert vény nélküli a Tetrán kenőcs (sőt, a sebhintőpor is). [link] márc. 14:11 Hasznos számodra ez a válasz? 4/5 A kérdező kommentje: Köszi a válaszokat, nézek akkor más patikát 5/5 A kérdező kommentje: Kiderült hogy itt egy patikában sincsen, lehet mert magyar termék. Nem ismertek valami cseh verziót, ugyanazzal a hatóanyaggal? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

tetran kenőcs vényköteles e r e
  1. Citroen kötelező szervíz arab world
  2. Helyzeti energia kiszámítása
  3. Magyarország népessége 2021
  4. Kamasutra pdf letöltés magyarul
Saturday, 9 July 2022