- olvashatták az újságírók a sajtótájékoztató helyszínén kifeszített molinókon, amelyeken Vaclav Havel, Bill Clinton, Bibó István, Barack Obama, Göncz Árpád, Kossuth Lajos, Eötvös József, John F. Kennedy és Deák Ferenc szerepeltek. Fodor Gábor kitért arra is, hogy liberálisként szeretik a hazájukat és nem látja ellentmondásosnak, hogy valaki egyszerre legyen liberális és hazafi. Kérdésre válaszolva elmondta, szerény anyagi háttérrel, önkéntes munkával, illetve felajánlásokból vágnak neki a 2014-es kampánynak, de úgy gondolják, elő tudják teremteni az ehhez szükséges forrásokat. "Mindenkit megnyugtatok, hogy a Mol és az OTP nem szerepel a támogatóink listáján" - tette hozzá. Ugyancsak kérdésre reagálva közölte, legfontosabb rövid távú stratégiai céljuknak az antiliberális politikát folytató Fidesz-kormány leváltását tartják, ennek érdekében pedig a Jobbikon kívül készek bármely demokratikus párttal együttműködni. Fodor Gábor hosszú távú terveik között említette, hogy a jobboldal, a baloldal és a liberális szintén együttműködésben, és ne teljes ellenségeskedés mellett tudjon működni.
  1. Fodor Gábor és a pártja nem fognak bejutni a parlamentbe?
  2. Karácsony Gergely is aláírta Fodor Gábor és Molnár Gyula megállapodását : HunNews
  3. Fodor Gábor kiszáll a politikából, lemond pártja elnökségéről | Azonnali
  4. Fodor Gábor megszólalt : HunNews
  5. Fodor Gábor | Azonnali
  6. Hont András Tóta W-nek: Te lettél időközben a HVG cenzora is? | Mandiner
  7. Fodor Gábor lemond a Magyar Liberális Párt éléről : HunNews

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje egy szabadabb, demokratikusabb, jobb és igazságosabb országot szeretne, de ehhez össze kell gyűjteni több mint kétmillió szavazatot. A politikus szerint jelenleg joggal érzi úgy sok bizonytalan választó, mintha az ellenzék néhány szereplője nem is akarná megnyerni ezt a választást, csak a saját túlélésére játszana. Fodor Gábor szerint is csak egy egységes ellenzék tudja leváltani a jelenlegi kormányt, de a fontosnak tarja, hogy a Liberális pártnak is legyen önálló politikai programja. A DK EP-képviselője, Niedermüller Péter szerint rajtuk nem múlik az együttműködés: bármikor hajlandóak leülni tárgyalni annak érdekében, hogy közösen le tudják váltani a jelenlegi kormányt.

  • Nem indul Fodor Gábor pártja az EP választáson
  • Fináléba illő pillanatok a DWTS 7. adásában - Fotók - Blikk Rúzs
  • Balatonboglár vízparti nyaraló eladó
  • Fodor Gábor | Azonnali
  • Decathlon gyerek sínadrág
  • Több liberalizmust ígér Fodor Gábor új pártja | 168.hu
  • Fodor Gábor lemond a Magyar Liberális Párt éléről : HunNews
  • Maci fej raz.com
  • Benedek Tibor édesapja először beszélt fia haláláról: „Nagy dolgot vesztettem el”
  • Fodor Gábor pártja nem indul az EP-választáson | Magyar Narancs
  • II. Hanghullám zsűri tagjai 2017 - YouTube

Posted by kapudrog a Gyurcsánnyal fotózkodáshoz 4 years ago Log in or sign up to leave a comment level 1 · 4 yr. ago Osztrák-Magyar Monarchia level 1 Szerintem Gabika a magyar Alex Jonesnak képzeli magát, mert egy időben a 888 fb oldalának borítóképe az volt, hogy " Mi vagyunk az ellenállás " vagy valami hasonló Infowarsos jelmondat level 1 Attól eltekintve, hogy nagyon sok helyen mond értelmeset, azért: a 888-as botrány cikk szerintem továbbra is csak egy reklám volt.

Károsnak tartja, hogy a Fidesz diabolizálta a liberális gondolatot. Kényszerűség a liberálisok érdekében Fodor rövid mérleget vont az ellenzékről: "Az LMP vegetál, a Jobbik felszámolja önmagát, az MSZP pedig szinte reménytelen helyzetben próbálkozik. " A Momentum ugyan képes önállóan megugrani az 5 százalékot, de Fodor szerint nemhogy ő, a párt sem képes egyelőre meghatározni önmagát. Sikerük eddig csupán annyi, hogy fiatalok, nem voltak kormányon, és nem csináltak még semmit. "Nem a saját politikai mondanivalójuk miatt népszerűek, mert az egyelőre ­hiányzik. Ezzel még adósak, és hasznos lenne megteremteni az egyedi karaktert és tartalmat, mert anélkül csak tiszavirág-életű lehet a siker" – figyelmeztetett az MLP korábbi elnöke. A pártot jelenleg Bősz Anett vezeti, aki a DK-frakciójában képviseli a liberalizmust. "Gyurcsány Ferenc baloldali politikus, pártja az európai szocialisták családjának a tagja. Semmi köze a liberalizmushoz" – tette világossá az együttműködést Fodor, megjegyezve, hogy "a talpon maradás érdekében kényszerek léteznek az ellenzéki oldalon".

Bejut-e pártja a parlamentbe 2018-ban? Fodor Gábor a Botka lemondása utáni ellenzékről fejtegette nézeteit az Azonnalinak hétfőn a parlamentben. Trianon? Ki szeretnék térni a kérdés elől! Határrevíziós vágyaikról kérdeztük a parlamenti képviselőket: a jobbikosok lépnének az ügyben, a fideszesek a nemzeti összetartozás napjáról beszélnek, a balosok az EU-ról. Fodor Gábor pedig dimenziókapukat átlépve a kilencvenes évek elejét csatolná vissza Magyarországhoz.

Fodor Gábor és a pártja nem fognak bejutni a parlamentbe?

  1. Poroszlói rétes recept
  2. Sziksósfürdő eladó ház nyíregyháza
Saturday, 9 July 2022