A balesetes motorok esetében érdemes megtudakolni a perecelés pontos körülményeit, illetve, hogy hol javí­tották, esetleg ott is utánakérdezni a konkrét motornak. Illetve ilyenkor mindenképpen célszerű külön meggyőződni arról, hogy a vázszám megvan, olvasható, és főleg egyezik a forgalmiban szereplővel. Máskülönben kellemetlen percek várnak ránk az eredetiségvizsgán. Sport vagy túra? Meglepő ellentmondás, hogy bár szegről-végről túramotornak is becézik, valahogy mégsem hí­res a pakolhatóságáról. Teljesen gyári állapotában gyakorlatilag nincs hova rakni csomagot, az ülés alatti tároló mérete pedig a sportos farokidomhoz illeszkedően szűkös. Ugyanakkor meg kell emlí­teni, hogy az R1-esre hajazó lámpák jól megvilágí­tják az utat és a gyári szélvédő is megfelelő komfortot nyújt nagyjából 150-es tempóig. Aki ennél gyorsabban szeretne suhanni, az temérdek túraplexi, illetve magasí­tó közül válogathat. Ettől még persze nem lesz tökéletes utazómotor, de ez a legtöbb esetben nem is cél. Inkább olyan embereknek való, akik városban és hosszú távon is használható, a maguk módján univerzális motort keresnek, és erre nem akarnak egy kisebb vagyont áldozni.

  1. Fzs 1000 test.htm
  2. Yamaha Fazer 1000 motorkerékpár teszt
  3. Panasonic DMC-FZ1000: egy bridge gép mindenek felett? - PROHARDVER! Digicam teszt

Fzs 1000 test.htm

Yamaha Fazer 1000 motorkerékpár teszt

A 2006-ban megjelent utód, az FZ1 Fazer ugyan jóval modernebb felépítésű (aluváz, fordított teleszkóp, befecskendező), karburátoros, vasvázas elődje sokkal harmonikusabb motor. Kipufogó, bukógomba vagy magasabb plexi mellett érdemes egy hátsó sárvédőt keríteni a Thunderace-származék hátsó lengővillára, ami nem csak a rugóstagot védi. A hazai árak 800 ezer forint környékén indulnak, a szépen karbantartott, ellenőrizhető múltú vagy felszereltebb példányokért 1, 2 milló körül kérnek. De ha nem sikerülne szép állapotú ezres Fazert találni, akkor sem aggódnék. Egy kicsit lepukkantabb példányból igazi retro-superbike-ot lehetne építeni: kockás Yamaha Speed Blocks fényezés, fehér felni, egy szép kipufogó rendszer meg pár apró csecsebecse, és készen is van az alacsony költségvetésű showbike, amivel menni is jó.

fzs 1000 test 1

Panasonic DMC-FZ1000: egy bridge gép mindenek felett? - PROHARDVER! Digicam teszt

Ha néhány nagyobb gázfröccs hatására meg sem moccan, élhetünk a gyanúval, hogy minimum elkoszolódott a szerkezet, rosszabb esetben elszakadt a működéséért felelős bovden. A tí­pusbetegségek végén még a mérhető olajfogyasztás sorolható fel, amin viszont nem igazán segí­thetünk. A legjobb megoldás a sima ásványi olaj használata, amellyel elfogadható szinten tartható a mértéke. Amire érdemes figyelni Konstrukciós gyengeség, hogy a kitámasztó nagyon könnyen visszacsapódik. Emiatt ritka az olyan nagy Fazer, amelyik még nem feküdt az oldalára. Egy-egy ilyen feldőlés az idomok összekarcolódása mellett garantáltan elintézi a kuplungkart is. A kiszemelt motornál tehát érdemes rögtön a műanyagok és a kar vizsgálatával kezdeni a körbejárást. Folytatásként jöhet a váz végignézése. Az igen elterjedt alumí­niumkonstrukciókkal ellentétben az FZS masszí­v acélvázat kapott, ami egyrészt jó, mert könnyebben javí­tható, másrészt pont emiatt szaladgál belőle igen sok olyan, aminek már az ócskavasban volna a helye.

fzs 1000 teszt miskolc
  1. A leggyorsabb marokerősítő - Yamaha FZ1 Fazer teszt
  2. Yamaha Fazer 1000 motorkerékpár teszt
  3. Cowboy csizma női 2019
  1. Boldog névnapot kisfiúknak
  2. Használt konténerház arab emirates
  3. 2022 munkaszüneti napok 2017
Wednesday, 13 July 2022